Grattis Michael & Coop!

[2019-06-25] Årets företagare utses av Boxholms kommun och Företagsföreningen och i år, 2019, gick utmärkelsen till Michael Libb som förestår Coop-butiken i Boxholm.

Han tog över butiken i Boxholm för åtta år sedan och driver den som egen företagare genom franchiseavtal med Coop. Michael har lång erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik och var butikschef inom Coop i 15 år innan han tog över i Boxholm. Han har satsat stort det senaste året och byggt om hela butiken. Det har bland annat blivit nya snabbkassor, nya kylar och uppdaterad belysning.

– Det har varit ett stort jobb med ombyggnationen och det hade inte fungerat utan min fantastiska personal, säger Michael. Jag vill verkligen lyfta fram personalen som gör ett fantastiskt jobb.  De fokuserar mycket på bra service och har kul på jobbet och det bidrar givetvis till att butiken går så bra. Förra veckan slog vi försäljningsrekord och det känns positivt inför framtiden.

Priset kommer att delas ut i Folkets hus den 9 september och motiveringen lyder:

”Michael Libb har framgångsrikt utvecklat Coop Boxholm. Företaget är viktigt för invånarna vad gäller lokal tillgång till livsmedel. Michael har visat mod och framåtanda genom att han nyligen har genomfört en större investering i företaget. Investeringen har medfört att butiken är mycket fin och trevlig med många nya inventarier och en allmän uppfräschning. Michael Libb´s framgångsrika utveckling av företaget är en god förebild för andra företagare.”

Följ & gilla oss - Dela på Facebook & Twitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *