Världens Barn i Boxholm

– FÖR VARJE BARNS FRAMTID

Hej!

Ge några av världens mest utsatta barn en chans till hälsa, skola & trygghet. För det är precis det som Radiohjälpens insamling till Världens Barn går ut på. Varje skänkt krona gör skillnad.

Vi vet, ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det är med det i tanken som vi har engagerat oss för VärldensBarn 2020. Dessutom är det ju faktiskt en tävling kommunerna emellan och vi tycker att det vore så fantastiskt om alla vi i Boxholm även i år blir bäst i Östergötland.

Dessutom är det ju enkelt, plocka fram telefonen och swisha valfritt belopp till 9019506 – men kom ihåg att skriva Barn 0560 i meddelandefältet så att ditt bidrag bokförs på Boxholm. Eller så kan du använda Boxholms egna digitala insamlingsbössa»

Corona-säkrad tipspromenad med fina priser

Men vill du göra det lite svårare och kanske samtidigt mer lärorikt för dig själv tycker vi att du ska gå vår Corona-säkrade tipspromenad. Du kan gå den när som helst från lördag 25/9 till och med söndag 4/10. Frågorna finns väl synliga i ”skyltfönstren”. Tipspromenaden startar hos Mekonomen på Parkgatan. Svarsformulär finns att hämta på flera ställen eller så kan du ladda ned och skriva ut ditt eget här»

Valfri deltagaravgift

Deltagaravgiften är valfri – du väljer själv mellan 20, 50 eller 100 kronor eller till och med ett ännu högre belopp. I tipspromenaden har du också chansen att vinna priser som är skänkta av de deltagande företagen. Stort tack till dem!

Eller ”gå” tipspromenaden här på nätet

Inte nog med det, du kan också gå hela tipspromenaden på nätet om du inte har möjlighet att gå den irl – som det så vackert heter. Klicka här så kommer du till den digitala tipspromenaden.

Sveriges Radio kommer till Boxholm – kom du med

Du, förresten, onsdag den 30 september kl 10.30 kommer Sveriges Radio P4 Östergötland till torget i Boxholm. Och dom vill gärna prata med barn om världens barn. Så, varmt välkomna både barn och vuxna till en liten och corona-säker sammankomst på vårt stora torg mitt i hjärtat av samhället.

Hjälp oss hjälpa – sätt upp en affisch

Om du vill du hjälpa till att sprida information om Världens Barn i Boxholm får du mer än gärna sätta upp en affisch på jobbet eller på annan bra plats. Här kan du ladda ner en affisch i A4-format.

Tillsammans kan vi göra skillnad för Världens Barn, i Boxholm.

Väl mött!

Marianne HolmbomJan Holmbom
076 942 86 80070 525 73 80
Följ & gilla oss - Dela på Facebook & Twitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *